بدن شوی صحت
  • اطلاعات محصول
  • مواد تشکیل دهنده
  • اسرار گیاهان
  • تیزر تبلیغاتی

بدن‌شوی صحت، محصولی است گیاهی حاوی گیاه گوار و گلیسرین.گوار ماده‌ای است که پوست را پس از شستشو نرم می‌کند.

  • گوار، پوست را پس از شستشو نرم می‌کند
  • دارای رایحه‌ خوشایندي که پس از شستشو می‌ماند
  • مناسب برای انواع پوست
  • سازگار با pH پوست
وزن تعداد در کارتن بدن شوی صحت
۲۵ گرم ۱۹۲
۳۰۰ گرم ۲۴
۴ کیلوگرمی ۴
۱۰ کیلوگرمی -
۲۰ کیلوگرمی -
گياه گوار كوكاميدو پروپيل بتائين سديم لوريل اتر سولفات
گليسرين كوكونات فتي اسيد دي اتانول آميد سديم لوريل اتر سولفات صدفي
اسيد سيتريك دي سديم لورت سولفوسوكسينات سديم كلرايد
رنگ مجاز اسانس مجاز آرايشي و بهداشتي آب
مواد تشکيل دهنده بدن شوی صحت

گوارهيدروكسي پروپيل تريمونيوم كلرايد (Guar hydroxy propyl trimonium chloride)

گوارهيدروكسي پروپيل تريمونيوم كلرايد (GHPTC) يك نوع پليمر كاتيوني با خاصيت نرم كنندگي مي باشد كه از طريق واكنش گروههاي هيدروكسيل موجود درصمغ گوار با عامل كاتيوني به نام 3- كلرو-2- هيدروكسي پروپيل تري متيل آمونيوم كلرايد و يا 2 و3 اپوكسي پروپيل تري متيل آمونيوم كلرايد بدست مي آيد.

گوار

گوار

صمغ گوار از لايه داخلي دانه گياه گوار توليد مي گردد.

گوار

گوار (guar) گياهي يكساله با نام علمي tetragonolobus Cyamopsis و متعلق به تيره باقلائيان مي باشد. ارتفاع اين گياه به يك تا دو متر مي رسد. روي ساقه آن غلافهايي به طول 5 الي 12.5 سانتي متروجود دارد كه هر غلاف حاوي 5 الي 6 دانه به رنگ قهوه اي روشن مي باشد. آبياري گياه گوار تنها دردونوبت، يكي به هنگام جوانه زدن و ديگري به هنگام ميوه دادن انجام مي شود.

محل رويش گياه گوار كشورهاي هند، پاكستان و امريكاي مركزي مي باشد. بيش از 80% گوار مصرفي در جهان، در كشور هند توليد مي گردد كه ايالت راجستان و شهر جادپوربيشترين ميزان را به خود اختصاص مي دهند. كشورهاي امريكا، چين و آلمان بيشترين وارد كنندگان گياه گوار از هند مي باشند.


تركيبات شيميايي صمغ گوار

تركيبات شيميايي زير در صمغ گوار شناسايي شدند:

  • نيتروژن 0.67%
  • فسفر 0.06%
  • خاكستر 1.07%
  • پلي ساكاريد محلول در آب 86.5%
  • اجزائ نامحلول در آب 7.75%
  • اجزائ محلول در الكل 1.5%

پلي ساكاريدهاي محلول در آب شامل 36.6% D- گالاكتوزو63.1% D- مانوزمي باشد. در حقيقت صمغ گوار نوعي galactomannan بلند زنجير مي باشد.


ويژگيهاي صمغ گوار

  • محلول در آب سرد و گرم و نا محلول در اكثر حلالهاي آلي مثل كلروفرم، اتيل اترو...
  • توانايي تشكيل پيوند هيدروژني قوي
  • داراي خاصيت امولسيون كنندگي، پايداركنندگي و غلظت دهندگي مي باشد.
  • ويسكوزيته ايجاد شده توسط صمغ گوار تحت تاثير دما، PH وغلظت نمك قرار مي گيرد.
  • خاصيت سمي يا حساسيت زايي ندارد.
  • توانايي كنترل رئولوژي محلول را دارد. زماني كه به فرمول اضافه مي شود، بعنوان غلظت دهنده عمل نموده و ويسكوزيته محلول را تحت كنترل در مي آورد.

نكته: انحلال گوار در آب و در دماي اتاق در محدوده PH بين 5 -9 صورت مي گيرد.


كاربرد صمغ گوار در صنايع

صمغ گوار در صنايع مختلف از جمله غذايي، سلولزي، دارويي، آرايشي و بهداشتي و ... استفاده مي شود.


كاربرد گوار در صنايع آرايشي و بهداشتی

گوار كاتيوني را در محصولات زير مي توان بكار برد:

  • شامپو مو وبدن
  • نرم كننده مو
  • ژلهاي مخصوص شستشو
  • لوسيون و كرم پوست و مو
  • محصولات بهداشتي مخصوص نوزادان

شرايط نگهداري گوار

گوار بايد در ظروف در بسته، در مكان خشك و خنك، دور از رطوبت و به دور از اسيدها و بازها وعوامل اكسيد كننده نگهداري شود.


مزاياي استفاده از گوار در صنايع آرايشي و بهداشتی

  • بهبود قابليت شانه خوري مو
  • كاهش الكتريسيته ساكن
  • داراي خاصيت نرم كنندگي و لطافت پوست
  • جلوگيري از قليايي شدن مو وكاهش التهابات پوستي از طريق كاهش اثرات منفي سورفكتانتهاي آنيوني
  • محافظت از ساختار پوست و مو در مقابل عوامل فيزيكي و مكانيكي با ايجاد يك لايه نازك بر سطح پوست ومو
  • پايدار كننده كف
  • ترميم و محافظت از موهاي آسيب ديده و رنگ شده

منابع

www.cosmeticsandtoiletries.com

www.harke.com

www.lamberti.com/technologies/guar.cfm

Journal of the Society of Cosmetic Chemists